HomeEvenimente162 de upgrade-uri la Windows 10 pe secunda in primele 24 de...

162 de upgrade-uri la Windows 10 pe secunda in primele 24 de ore

windows 10

Au trecut primele 24 de ore de la lansare și deja avem niște informații legate de numărul de instalări: ”Mai mult de 14 milioane de aparate funcționează cu Windows 10 și încă multe altele gata de upgrade” spune Yusuf Mehdi, Microsoft corporate vice president pe blog-ul Microsoft. Adică undeva la 162 de upgrade-uri finalizate la fiecare secundă.

Ideea de a oferi upgrade-ul la Windows 10 în etape se pare că a fost una bună chiar dacă a limitat numărul de sisteme ce au putut fi raportate ca având deja Windows 10.

Windows-10-fan-celebration-in-Sydney1-1024x653

Dacă e să punem în context, 40 milioane de licențe de Windows 8 au fost vândute în 2012 în prima lună (o cifră destul de mică). Acum vorbim de peste 14 milioane de instalări, din care probabil vreo 5 milioane sunt cele de Windows Insider, cele folosite de entuziaștii care au intrat în programul de testare a Windows-ului. Pe de altă parte, Windows 10 e upgrade gratuit de la Windows 6, 8 sau 8.1 pentru utilizatorii casnici.

Cifrele par să fie de partea lui Satya Nadella de data asta. Să vedem cum evoluează procesul de upgrade în zilele următoare și unde se va opri. E loc mult de creștere.

Voi ați pus Windows 10? A mers ok? Sunteți mulțumiți de el?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Ce parere ai despre toate datele care le colecteaza Microsoft gratie acestui sistem de operare? De ce toate setarile astea de colectare de date sunt enabled by default? De ce nu exista in control panel o setare unde sa fie toate optiunile astea insirate ca sa le poti dezactiva usor? Chiar crezi ca daca deselectezi toate chestiile astea tot nu o sa ajunga pe serverele Microsoft tot ce spun ei in privacy terms and conditions?
    Pe mine pur si simplu ma sperie toata colectia asta de date si as prefera sa platesc 200-300 euro pe o licenta noua decat sa platesc prin renuntarea la intimitate. Deocamdata o sa aman sa fac upgrade-ul pana nu apar niste clarificari legate de acest subiect.

  2. facut update. multumit. totusi din cele 14 mil. updateuri nu cred ca sunt insideri deoarece ei au facut update la 10240 cu vreo 2 saptamani inainte.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep