HomeGames ArenaActe de spionaj la Digital Extremes

Acte de spionaj la Digital Extremes

Zilele trecute studioul Digital Extremes a fost victima unui act de spionaj, prin care s-a reușit sustragerea de informații confidențiale despre existența unui nou proiect la care lucrează studioul.

Și cine a fost în stare să infiltreze compania? Vreun agent super-antrenat ce a coborât prin acoperiș? Un maestru al deghizării care a luat locul unui angajat? Un telepat!? Nu, ci un fan al lui Warframe care în trecere a văzut pe fereastra unei clădiri o statuie a unui personaj din joc, și a dedus că acolo se află Digital Extremes.

Acesta a așteptat ca cineva să intre în studiou, a cărui ușă principală era securizată, și a mers în spatele lui. Apoi a petrecut restul zilei plimbându-se prin incinta companiei, unde toată lumea credea că era doar un alt angajat. Ceva ușor de înțeles, având în vedere că Digital Extremes are vreo 200 de oameni la bord.

În timpul pauzei de masă, spionul amator a discutat cu membri ai unei echipe ce se ocupă de altceva decât Warfarame sau Sword Coast Legends. Jocul se numește Keystone, și este descris ca fiind co combinație dintre un FPS și un joc de cărți.

Alte detalii nu sunt disponibile, spionul amator părăsind studioul atunci când toată lumea a plecat acasă. Digital Extremes ține să amintească fanilor că deși le apreciază foarte mult devotamentul, nu ar mai trebui să intre fără voia lor în studiou.

Morala poveștii: N-ar trebui să intrați în studiouri de jocuri în acest fel, dar ar fi amuzant să încercați și să vedeți cât de departe puteți ajunge.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep