HomeFeaturedFocusApar zvonuri despre Sony Xperia Z5

Apar zvonuri despre Sony Xperia Z5

Personal consider cam ciudată situația, având în vedere că încă nu l-am văzut prea bine nici pe Xperia Z4, pe care l-au redenumit rapid Xperia Z3+, făcând situația de-a dreptul hilară. Cred că japonezii vor să depășească cât mai repede acest moment, așa că încearcă să atragă atenția publicului pasionat de flagship-uri sau de brand-ul Sony cu un set proaspăt de informații despre Xperia Z5. Știți teoria mea cu scurgerile de informații care nu au cum să se întâmple fără știrea “victimei” și cu faptul că toate leak-urile reprezintă de fapt un minunat instrument de marketing.

Așa că haideți să ne întoarcem înspre viitorul în materie de smartphone-uri Sony și să aruncăm o privire la configurația pe care o va avea Xperia Z5. Configurație care seamănă extrem de mult cu ceea ce am văzut mai devreme că vrea să arunce în luptă LG, cu al său G Pro 3. Adică același chipset Qualcomm Snapdragon 820, împachetat cu o memorie RAM tot de 4 GB și cu un senzor al camerei foto principale de 21 de megapixeli. Se mai spune despre Sony Xperia Z5 că va avea un acumulator de 4500 de mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Nu se cunosc detalii despre ecran, dar cred că aici se va face diferențierea majoră între cele două telefoane. Sony va veni cu un ecran mai mic, probabil sub 5,5 inchi.

Ca de obicei, lansarea oficială se va face în primă fază în Japonia, undeva în luna septembrie, atunci când Sony va arăta lumii nu unul, ci trei terminale. Versiunile Compact și Ultra vor fi și ele prezentate împreună cu Xperia Z5. Trebuie păstrată totuși o doză de scepticism în ceea ce privește veridicitatea acestor informații. Până la urmă nu sunt oficiale, așa că lucrurile se pot încă schimba.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep