HomeFeaturedFocusHTC pregateste modelul Desire 728

HTC pregateste modelul Desire 728

Un anunț oficial din partea companiei este destul de aproape, având în vedere că HTC Desire 728w (ca să folosim numele complet de cod, cred că se va renunța totuși la w-ul din coadă în denumirea comercială) a făcut o vizită la TENAA, pentru certificarea telefonului în scopul vânzării pe piața din China. Așa că în consider destul de aproape de momentul lansprii oficiale, cel puțin pentru piața chineză. Sper totuși ca HTC să aibă intenții mai serioase cu acest terminal, pentru că, în combinație cu un preț inspirat, bineînțeles, Desire 728w propune o configurație decentă.

Un procesor octa-core cu nucleele tactate la 1,3 GHz se ascunde în spatele unui ecran de 5,5 inchi și 720 x 1280 pixeli (267 ppi densitate). O memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB, completate de un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli, de un acumulator de 2800 mAh și de un Android 5.1 Lollipop ne oferă o radiografie completă a configurației acestui smartphone.

Așa cum spuneam, o configurație decentă care, asezonată cu un preț corect, poate să sune bine în urechile cumpărătorului.

Tot pe la TENAA a trecut și Asus Zenfone Selfie, semn că se pregătește lansarea acestuia pe piața din China.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep