HomeFeaturedFocusNu aduce anu’ ce aduce ceasu’… de la Apple

Nu aduce anu’ ce aduce ceasu’… de la Apple

Iar ceasul cel bun pentru ceasul celor de la Apple se pare că a trecut de ceva vreme. Mai exact, apogeul a fost atins în prima săptămână de vânzări. Conform unui raport realizat de către cei de la Market Watch pe niște date strânse de către Slice Intelligence, vânzările actuale de ceasuri Apple au înregistrat o scădere de 90% față de săptămâna inaugurală. E drept, au și avut de unde să scadă. Compania din Cupertino a reușit să vândă 1,5 milioane de ceasuri în priele șapte zile de disponibilitate pentru ceasul său inteligent.

În ciuda scăderii abrupte, exemplificată și cu un grafic grăitor din punct de vedere vizual, dar fără un prea mare suport real, eu nu aș considera nici în prezent performanțele de vânzări ale Apple Watch ca fiind slabe, ba din contră. Să vinzi în fiecare zi câteva mii de ceasuri inteligente este un lucru mare. Aș spune că, deși vârful a fost atins încă din start și de atunci vânzările tot scad, Apple rulează totuși la altitudine și este deja un trend-setter în această industrie.

apple watch sales

Îmi pare că materialul s-a vrut ușor incomod la adresa companiei din Cupertino. Și, deși nu sunt deloc un fan Apple, de această dată chiar nu există suport real pentru a-i șifona. Ba chiar ar trebui să știm să le recunoaștem meritele.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep