HomeFeaturedFocusZTE Axon prezentat oficial

ZTE Axon prezentat oficial

Noul sub-brand cu care ZTE atacă piața din Statele Unite și-a făcut apariția la modul cât se poate de oficial. Este vorba despre Axon și despre primul terminal din această serie. Pentru a fi cât mai convingător pentru piața pe care o targetează, ZTE Axon vine cu mesajul că a fost special conceput în Statele Unite, pentru consumatorul din această țară. Rămâne de văzut dacă va reuși să și impresioneze suficient acest consumator și va avea succes. Sunt convins că în acest scenariu, chinezii se vor gândi să propage modelul și să pătrundă mai hotărât și în Europa.

ZTE Axon nu face deloc rabat la specificațiile tehnice! Un display de 5,5 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli – 534 ppi), combinat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (procesor octa-core la 2,0 GHz) și o memorie RAM de 4 GB reprezintă dovada supremă în acest sens. Iar restul configurației reprezintă doar o certitudine. Camera foto principală dual-lens cu doi senzori, de 13 și de 2 megapixeli și flash dual-LED, capabilă să înregistreze 4K, camera foto frontală, de 8 megapixeli, stocarea internă de 32 de GB, acumulatorul de 3000 mAh cu Quick Charge 2.0 sau Android-ul 5.1 Lollipop dau de înțeles că Axon poate fi privit ca un brand de lux de-al ZTE.

Cel puțin din poze, telefonul arată bine. Parcă aduce puțin cu Moto X, un alt telefon desenat pentru americani. Ca și configurație, este fără îndoială un telefon de top. Iar prețul de 450 de dolari este unul de bun simț. Sunt foarte curios care va fi traseul său și dacă se va limita doar la piața din Statele Unite, așa cum și-a propus, sau va deveni mai curajos.

via ZTE

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep