HomeFeaturedFocusTutorial video: cum se instaleaza aplicatii pe webOS 2.0

Tutorial video: cum se instaleaza aplicatii pe webOS 2.0

lg-webos-tv-2-600x380

Un televizor smart este acela ce are posibilitatea de a instala aplicații și de a le rula independent pe sistemul de operare propriu. webOS 2.0 de pe televizoarele LG smart din 2015 se evidențiază printr-o viteză crescută de funcționare, fapt ce face utilizarea televizorului inteligent mult mai simplă mai ales dacă se folosește și telecomanda Magic Remote v2.

Ce aplicații pot fi instalate pe webOS 2.0?

De la player-e dedicate pentru conținutul redat de Eurosport, Netflix, HBO, Red Bull etc. și până la jocuri sau aplicații utilitare gen Google Maps sau Accuweather, în magazinul de aplicații LG Content Store se regăsesc destul de multe opțiuni, chiar și pentru piața din România. Aveți de unde alege.

Vedeți mai jos un material video în care este explicat procesul de instalare/dezinstalare de aplicații pe un smart TV LG cu webOS 2.0:

DE ȘTIUT: Pentru a putea instala aplicații pe un televizor smart LG cu webOS 2.0 trebuie în primul rând să mergeți în meniul Settings, zona Advanced, General și apoi gestionare cont.

Vă faceți un cont nou sau vă conectați cu unul deja existent pe Facebook sau Gmail.

În clipa asta aveți acces la magazinul de conținut LG Content Store iar ca să instalați aplicații trebuie să porniți LG Content Store, să selectați aplicația pe care o doriți și apoi să apăsați Instalare.

După ce e instalată, aplicația dorită poate să fie lansată pe webOS 2.0 și să fie folosită.

E simplu, puteți și voi.

Apropo, aveți aplicații pe care le folosiți în mod special? Aș aprecia niște recomandări de calitate.

Eu folosesc intent YouTube și FilmBox Live (oferă accesul la un număr important de filme în format HD, cu tot cu subtitrare, contra unui abonament de 19 lei/lună) plus YouTube și Google Maps – acestea două merg excelent cu noua telecomandă LG Magic Remote v2.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

15 COMENTARII

  1. Am un lg model 2014 47lb650v-zn. As dori sa pun hbo go. Am operator rds. Am incercat si imi cere google chrome. Nu am reusit sa instalez. Imi puteti spune cum sa fac?

  2. Salut am achizitionat un lg smart tv model 32LH570U si am aceeasi problema ca si Iani si la fel e upgradat si pe modul acasa. Cum pot rezolva aceasta problema?

  3. Am un LG 32LF63 WEB OS 2.0 dar din pacate nu imi afiseaza in meniu GESTIONARE CONT , in meniul din categoria GENERAL SETTINGS. Imi apar restul de comenzi ca la dvs , dar ” gestionare cont” nu , stiti cumva de ce ?? Doresc sa instalez aplicatii noi pe TV , chiar ma gandeam si la Amazon Prime , aplicatia celor de la DIGI s.a.m.d

    Va astept cu un raspuns , va multumesc anticipat !

      • Imi spune ca este actualizat la zi , cand doresc sa dau update de soft , iar tv`ul este setat pe modul ” Acasa” nici decum modul pentru prezentare in magazin . Intr-un final intrant in bara de aplicatii de jos ale televizorului am gasit si optiunea de a intrat in LG Store . I-am instalat AcuWeather si cateva updaturi dar in rest nimic altceva, sau macar alte aplicatii mai veritabile. ( Cum de alfel nu am gasit nicaieri in acel meniu de LG Store nici o optiune ptr a introduce un cont , sau gestionare cont ). Am m-ai cautat pe net si am citit ca trebuie sa imi fac cont pe siteul celor de la LG , dar ma intreb unde il introduc in meniul TV`ului .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep