HomeGames ArenaBlizzard a anuntat oficial World of Warcraft: Legion

Blizzard a anuntat oficial World of Warcraft: Legion

Blizzard a dezvăluit la Gamescom cel mai nou expansion al lui World of Warcraft. Acesta se numește Legion, este al șaselea, și promite să reînvigoreze din nou jocul, prin adăugarea unei clase noi, Demon Hunter. Da, vei putea fi chiar tu un Illidan în miniatură!

Legion adaugă un continent cu totul nou, Broken Isles, locul unde veți găsi mormântul lui Sargeras. Da, ca în Warcraft 2. Acolo se întâmplă să fie și un portal masiv de unde ies infinitele numere ale legiunii arzătoare, ce invadează din nou lumea, în cel mai mare asalt demonic din toată istoria Warcraft.

Pentru a vă putea confrunta cu aceste creaturi infernale, aveți nevoie de un nivel mai mare, așa că veți putea atinge 110 în Legion, și veți putea echipa un arsenal nou compus din artefacte, ce pot fi personalizate, precum Ashbringer și Doomhammer.

Modul de PvP este alterat, fiind integrat un sistem de onoare, și o sumedenie de alte lucruri sunt alterate, despre care veți afla în detaliu ceva mai târziu, pentru că doar ce a fost anunțat.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep