HomeFeaturedFocusG633 si G933, casti dedicate gamerilor de la Logitech

G633 si G933, casti dedicate gamerilor de la Logitech

Producătorul de periferice hardware specializate spună că toată experiența de peste 25 de ani în dezvoltarea sistemelor audio se vede din plin la cele două produse proaspăt anunțate. Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset și Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset (acestea sunt numele complete ale lor) și-au propus să aducă experiența de gaming la un nivel suprem din punct de vedere al senzațiilor audio. Nu doar personalizarea la nivel de design, ajutată și de efectele luminoase contribuie la acest lucru, ci mai ales posibilitatea personalizării și memorării setărilor.

“Am observat că niciun producător nu crează căști audio de înaltă calitate, special dedicate gamerilor”, a declarat Ujesh Desai, vice președinte si manager general al diviziei Logitech gaming. “Așa că am lansat o provocare echipei audio, sperând că vom putea obține ceva măreț. Sunt un gamer și muzician înfocat așa că am fost extrem de încântat de design-ul propus de echipă.”

Logitech G633 și G933 sunt primele modele de căști ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează și putând oferi o acuratețe precisă sunetului. Tehnologia DTS Headphone: X folosește calibrare și setare a sunetului foarte aproape de cea folosită în studiourile de înregistrări, reușind să apropie fanii de o calitate foarte ridicată care suportă până la 7.1 canale audio și multiple opțiuni pentru personalizare. Integrarea tehnologiei DTS Headphone:X și lunga tradiție a Dolby în domeniul audio oferă gamerilor o experiență sonoră de neegalat.

O astfel de experiență are și prețul ei! Logitech G633 Artemis Spectrum va fi disponibil în magazine în luna septembrie 2015, la un preț estimativ de 169,99 euro în timp ce Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless va fi disponibil din luna octombrie la un preț de 199,99 euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep