HomeGames ArenaPreview Star Wars Battlefront

Preview Star Wars Battlefront

Din categoria: ”Entuziasm fals: Wohoo, nu ești de aceeași părere, sac de carne?”, astăzi am onoarea să vă prezint informațiile disponibile până acum despre cel mai așteptat joc din seria Star Wars de la The Old Republic și până în prezent, Battlefront. Nu al treilea, nu primul reconstruit, ci o reimaginare a sa, pentru noua generație de console, și o nouă generație de jucători ce ori nu ține minte jocurile anterioare, ori nu le-a jucat vreodată. Nu este nici o continuare a lui Battlefront 2, pentru că atunci lumea s-ar aștepta să fie mai amplu decât Battlefront 2 sau măcar la fel de vast. Lumea tot se așteaptă la asta, din moment ce îi spune Battlefront, dar dacă îi spuneau Battlefield: Star Wars, bătea prea mult la ochi. Măcar nu i-au zis Angry Birds Star Wars 3.

BattlefrontPrevIMG01

Mulți ar spune că studioul DICE este mai mult decât competent să facă un succesor demn pentru Battlefront și Battlefront 2. Alții ar spune că divizia DICE care lucrează la joc a fost înființată acum doi ani, și este compusă din oameni care au lucrat la seria Medal of Honor. Optimism sau pesimism, depinde de voi cum să interpretați informațiile următoare. Pentru mine, faptul că lansează jocul fix înainte de noul film, și are un DLC gratuit pentru nou film, și la fiecare anunț al său fac tot posibilul să se distanțeze de restul serie și să explice cum limitările sale sunt un lucru bun, e deja un semn că Battlefront poate că nu va fi tocmai tot ceea ce speram că va fi. Dar asta nu este în mod obligatoriu rău, pentru că tot poate fi un joc bun, la fel cum fiecare joc Electronic Arts înainte de lansare poate fi bun.

BattlefrontPrevIMG04

Acestea fiind spuse, hai să trecem la partea bună. Battlefront cel nou vă oferă ocazia să participați la bătălii masive ce s-au petrecut în episoadele 4, 5 și 6 din Star Wars. Pe Hoth, pe Endor și pe alte două planete din primele trei filme. Nu înseamnă că sunt doar patru hărți. Sunt multe hărți, în aceste locații. Hărți pentru modurile de luptă masive, la care participă până la 40 de jucători, în loc de 64 sau mai mult, cum te-ai aștepta să fie posibil pe noua generație de console. Hărți pentru modurile mai restrânse, unde te vei lupta alături de un amic împotriva AI-ului, în misiuni cooperative. Hărți care fie vor combina vehicule, infanterie și nave spațiale, fie le vor separa, mergând chiar până la hărți dedicate modului Deathmach, în locații ceva mai claustrofobice decât câmpuri de bătălie întinse sau orbita unei planete.

Citiți continuarea pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep