HomeGames ArenaThe Grand Tournament s-a lansat si serverele au crapat

The Grand Tournament s-a lansat si serverele au crapat

Seara trecută Blizzard a lansat The Grand Tournament. Noul expansion al lui Hearthstone, pe care adesea tot îl numesc Heartstone, sau Hearhtstone. Să zicem că abia aștept ca Opera să adauge suport pentru dicționare bilingve. Adaugă 130 și ceva de cărți, plus două mecanici noi. Una care generează un efect atunci când folosești puterea eroului, numită Inspire. Și una care compară direct două cărți din pachet, ca la război, numită Joust.

Știți ce a însemnat asta, nu? Că serverele au fost temporar inactive, nu pentru că jucătorii erau prea dornici să joace noul expansion al lui Hearthstone, ci pentru că Youtube, Twitch, Hitbox, Beatbox, Twittube, Hittube, Youitch, și toate celelalte servicii de streaming video, erau pline ochi de oameni despachetând zeci și sute de pachete de cărți.

A fost seara în care cei de la Blizzard puteau alege orice canal de streaming aleator pentru a vedea, literalmente, cum câștigă bani. Problemele de stabilitatea a serverelor au mai fost rezolvate, cel puțin la mine.

Nu am apucat momentan să fac ceva despre Hearthstone: The Grand Tournament. Mi-am amintit greșit pentru câte zile era disponibil modul anterior de la tavernă ce includea o grămadă de cărți de la The Grand Tournament, așa că mi-am ratat ocazia.

Ca idee de bază, mecanica de Inspire poate fi la fel de ridicol de dezechilibrantă pentru joc ca orice adăugat în MTG după ediția a patra, iar cea de Joust este ceva mai cinstită. Pentru că sunt șanse ca asta să eșueze.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep