HomeFeaturedFocusZUK Z1 prezentat oficial

ZUK Z1 prezentat oficial

Brand-ul chinez care are în spate susținerea Lenovo a mai aruncat pe piață un terminal, unul extrem de atractiv, un nou membru în clanul asiaticilor misterioși și interesanți. Este vorba despre ZUK Z1, un telefon care are multe de arătat, mai ales privit prin prisma prețului pe care îl recomandă producătorul. Pentru aproximativ 285 dolari, configurația propusă de Z1 pare o alegere demnă de luat în calcul, însă nu pe la noi, sau măcar pe meleaguri europene, ci mai degrabă prin Asia, acolo unde, cel mai probabil, se va vinde acest smartphone.

Punctul forte al acestui telefon pare a fi acumulatorul de 4100 mAh, în timp ce călcâiul lui Achile pare a fi chipset-ul ușor învechit. Este vorba despre un Qualcomm Snapdragon 801 cu procesor quad-core de 2,5 GHz și GPU Adreno 330. Restul specificațiilor tehnice este compus dintr-un display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, plus o frontală dedicată selfie-omanilor de 8 megapixeli, un Android 5.1.1 Lollipop, plus un senzor pentru citirea amprentei digitale, integrat în butonul hardware principal și un port USB Type-C 3.0.

Chiar și în configurația actuală, telefonul este atractiv, însă cu un chipset mai actual, avea toate șansele să devină un hit. Da, am uitat, mai era necesară și o disponibilitate globală, fără de care ZUK Z1 se va pierde în peisajul aparițiilor exotice din Asia. Există ceva ambiții de vânzare la nivel internațional, dar prefer să le văd concretizate înainte de a discuta despre ele.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep