HomeFeaturedFocusiPad mini 4 prezentat succint de catre Apple

iPad mini 4 prezentat succint de catre Apple

În toată vâltoarea de anunțuri Apple de ieri, cea mai puțină atenție pare să o fi primit iPad 4. OK, piața de tablete nu are perspective tocmai roz, cifrele se duc în jos. Mai mult, Apple a prezentat un produs cu mult mai mult potențial, iPad Pro, care merita evident prim-planul pentru „inovațiile” (și am pus aici ghilimelele de rigoare, care cu siguranță vor fi apreciate de fanii Microsoft și Samsung, pentru că, de ce să nu recunoaștem, Apple s-a inspirat de la alții destul de serios), dar parcă iPad min 4 este ușor nedreptățit. Așa că m-am gândit să repar eu această nedreptate și să vă prezint, e drept, nu foarte în detaliu, specificațiile tehnice ale acestui produs.

Ceea ce a spus însă Apple despre iPad mini 4 a fost prețul acestei tablete de 7,9 inchi. Va costa 399 dolari (prețul de pornire), îi las pe fanii companiei din Cupertino să aprecieze dacă este mult sau nu, sincer nu am o expertiză foarte mare în a aprecia tabletele celor de la Apple, nici măcar din punctul de vedere al prețului.

iPad-mini-4

Din punct de vedere tehnic însă, vă pot spune că ecranul IPS LCD de 7,9 inchi vine cu o rezoluție de 1536 x 2048 pixeli, denistatea fiind astfel de 324 ppi, că în spatele său ticăie un chipset Apple A8 cu procesor dual-core de 1,4 GHz și GPU PowerVR GX6450, că cele două camere foto sunt de 8 megapixeli și respectiv de 1,2 megapixeli, că stocarea internă ajunge până la 128 GB (cu variante pornind de la 16 GB) și că toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator de 7340 mAh. Există contectivitate LTE, există slot pentru nano-SIM, dar aceste sunt prezente doar la unele variante.

Pentru că vorbim totuși de Apple, prețul versiunii de top sare de 600 de dolari. Asta dacă prețul inițial vi se păruse prea mic. În rest, e subțire, e ușor, are design-ul clasic… este Apple iPad mini 4!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep