HomeFeaturedFocusNou concept de Lumia 950 XL și culorile în care va veni

Nou concept de Lumia 950 XL și culorile în care va veni

Leak Lumia 950XL

Pentru că nu e sigur că ceea ce vedem în imaginea de mai sus e și varianta reală a lui Lumia 950 XL am vrut să sar peste informație însă îmi place foarte mult cum arată acest concept de Lumia 950 XL publicat ca și imagine oficială de Concept Phones. Multe lucruri noi nu aduce, pentru că deja știm/bănuim care este configurația hardware a lui Lumia 950 XL, care ar prețul său și din cum arată, din ce e construit.

Ce aduce în plus este o exemplificare mai clară a caracteristicilor constructive și ne dă o idee despre cum arată Lumia 950 XL în diferite culori. Verdele Xbox îmi place mult, la fel și albastru – probabil una dintre aceste culori o să îmi înlocuiască albul actualului Lumia 1520.

Nu pot să nu remarc cu părere de rău că din nou se vorbește despre o carcasă de policarbonat (eu încă sper la un model Lumia high end care să nu mai fie din plastic), similară cu cea de pe Lumia 830.

Avem în schimb scanner-ul de Iris, USB Type-C, încărcare wireless, display de 5.7 inci OLED, 3 GB RAM și 32 GB + microSD pentru stocare, cameră de 20 MP PureView (o fi mai bună decât cea de pe Lumia 1520?) și o baterie de 3300 mAh.

Mi-ar plăcea foarte tare ca pe design-ul de mai sus Microsoft să fi înțeles că o carcasă de aluminiu/sticlă și o formă puțin mai interesantă ar putea să aducă Lumia 950 XL în prim plan.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep