HomeFeaturedFocusS-a trezit Vertu: 4 GB de memorie RAM

S-a trezit Vertu: 4 GB de memorie RAM

Da s-au trezit de-a binelea! Din letargia cu care aruncau specificații învechite în telefoane smart pe care le videau datorită numelui. Acum cel puțin, odată cu apariția oficială a ultimei iterații de Vertu Signature Touch, măcar avem specificații de top. Memoria RAM pe care am amintit-o mai sus se împerechează în mod plăcut cu un chipset Qualcomm Snapdragon 810 și cu o cameră foto de 21 de megapixeli. Restul specificațiilor tehnice este format dintr-un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD (1080 x 192 pixeli), 64 de GB pentru stocare internă, un acumulator de 3160 mAh și o cameră foto secundară de doar 2.1 megapixeli, care strică peisajul destul de rău.

Odată cu trăsăturile tehnice mai actuale, au crescut și pretențiile celor de la Vertu. În funcție de combinația de metale nobile și piele exotică aleasă, prețul acestui nou terminal poate să ajungă până la peste 16.000 euro. Cel mai ieftin terminal din noua serie Vertu Signature Touch se găsește la aproximativ 7000 euro. Bani în care, ca de obicei, ai un valet electronic la dispoziție.

Prețuri total năucitoare. Însă, din păcate, în ciuda acestor prețuri mari, există piață din belșugul pentru astfel de produse opulente.

via GSM Arena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep