HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial ceasul Gear S2

Samsung a prezentat oficial ceasul Gear S2

Acesta vine în două versiuni, una mai sport, denumită Samsung Gear S2 și una ceva mai clasică (și care arată mult mai bine în opinia mea), cu un nume deloc original: Samsung Gear S2 Classic. Cele două produse wearable fac parte din artileria cu care producătorul coreean se va prezenta la IFA. Că marginile/inelul care încadrează display-ul rotund se poate învârti, nu mi se pare o așa de mare realizare, deși Samsung insistă pe acest aspect. Însă ceea ce mi se pare interesant este că și aceste două produse rulează cu Tizen OS, sistemul de operare proprietar

Ca și detalii tehnice avem un ecran Super AMOLED perfect circular de 1,2 inchi și 360 x 360 pixeli (o densitate de 302 ppi), o memorie RAM de 512 MB și o stocare internă de 4 GB, toate puse în mișcare de un procesor dual-core de 1,2 GHz. Plus un acumulator de 250 mAh care promite două până la trei zile de funcționare (în varianta echipată cu 3G, acumulatorul are 300 mAh). Nu consider că la un astfel de produs contează acești parametri de ordin tehnic, atâta timp cât el funcționează fără probleme. Aici este important aspectul, un ceas, fie el chiar și inteligent, este și un accesoriu vestimentar până la urmă. Eu chiar l-aș pune pe primul loc, în fața funcționalității, dar aici este deja vorba despre o opinie personală.

samsung gear S2 back

Tocmai din punctul de vedere al aspectului (și al opiniei personale), mi se pare că Samsung Gear S2 Classic arată chiar bine. Strict la nivel personal, consider că o vrățară de piele este un „must have” pentru orice ceas, iar Classic trece acest test rapid. Gear S2 (cel simplu) mi se pare puțin cam prea sportiv și cred că acolo se va și îndrepta. Înspre cei dornici de o monitorizare cât mai atentă a activităților lor sportive. Certificarea IP68 este un argument în plus în această direcție.

Aștept cu interes IFA-ul, în ideea în care vom afla și câteva detalii comerciale legate de aceste produse, în special în ceea ce privește prețul și disponibilitatea. Se anunță o perioadă extrem de interesantă în ceea ce privește segmentul de wearable.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep