HomeFeaturedFocusCe conteaza la un smartwatch? Cum il alegi?

Ce conteaza la un smartwatch? Cum il alegi?

 

asus zenwatch 2 vs huawei watch

 

samsung gear s2 vs moto 360 2015

Am văzut în ultima vreme o pleiadă de apariții noi în zona de smartwatch, de la nume consacrate în industria de smartphone, mai ales că IFA este un moment prielnic pentru astfel de prezentări. Ocazie cu care au început să curgă și materialele cu comparații între aceste produse. Însă cum în zona asta a tehnologiei, o comparație adevărată merge la nivel de specificații tehnice, accentul a căzut, inevitabil, aici. Și atunci când vine vorba despre un ceas smart, prea multe nu sunt de spus, iar configurația, în linii mari, este aceeași.

Nu am văzut ceas lansat recent care să nu aibă 512 MB de memorie RAM, 4 GB pentru stocare internă și un acumulator de cel mult 350 mAh. Iar funcționalitățile sunt cam aceleași. Diferă forma și dimensiunea ecranului. Și de aici, adăugând materialele din care este construit, pleacă alegerea consumatorului. Un ceas smart este în primul rând un ceas, un accesoriu (poate chiar de fashion), un obiect pe care îl porți pentru că îți place. Este pricipalul criteriu de alegere a unui astfel de produs, funcționalitățile sale cad pe locul al doilea. Este o părere personală, nu trebuie să dați cu pietre.

O comparație de genul celei de mai jos, realizată de Phone Arena, este aproape irelevantă. Nu vreau să minimalizez deloc efortul lor de a realiza un material corect, le-a reușit din plin, dar personal nu cred că cineva își va alege ceasul după acel tabel. O fotografie în schimb, ca cele de mai sus, fac foarte mult atunci când vine vorba de un smartwatch și de alegerea lui.

comparatii watch

Eroii noștri din fotografii sunt, în ordine, Asus ZenWatch 2, Huawei Watch, Samsung Gear S2 Classic și Moto 360 (2015), cei care au luat ochii publicului de la IFA interesat de wearable.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep