HomeFeaturedFocusUrmatorul Mac OS X, adica El Capitan va fi lansat oficial astazi....

Urmatorul Mac OS X, adica El Capitan va fi lansat oficial astazi. Aflati ce e nou

0c0d62ce1f06d92ae80743d30bf14d7d3ad70d48_expanded_medium

Apple a anunțat ieri că începând cu 30 septembrie (adică de azi) următoarea versiune a sistemului de operare Mac OS X El Capitan va putea fi descărcată și instalată gratuit de către utilizatori. După o lungă perioadă de testare (prea lungă aș zice pentru mai nimic nou introdus în El Capitan) update-ul e finalizat (oare?) și gata de download. Toate sistemele Mac ce au avut Mac OS 10.10 (adică din 2009 încoace) pot să funcționeze fără probleme (mari) cu El Capitan.

El Capitan este update gratuit pentru toți utilizatorii de Mac existenți. Peste design-ul finisat din OS X Yosemite Apple vine să aducă mici îmbunătățiri la nivelul ferestrelor aplicațiilor, optimizare Spotlight și ceva plusuri la nivel de performanță.

În seara asta o să încerc să îl pun pe al meu MacBook Air cu OS X Yosemite să văd cum merge. Sper să nu se repete experiența de anul trecut când după upgrade-ul la Yosemite au început să apară probleme de autonomie și performanță.

Dacă folosiți OS X Yosemite productiv poate că ar fi o idee bună să nu vă grăbiți încă cu upgrade-ul. Așteptați să vedeți ce probleme există și dacă pot fi ușor rezolvate și abia pe urmă să faceți saltul.

Pentru a avea o imagine de ansamblu cu ce aduce nou El Capitan vă recomand să urmăriți materialul video de mai jos:

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep