HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial modelul P5W

Gionee a prezentat oficial modelul P5W

Este vorba despre un smartphone entry-level, cu o carcasă din policarbonat și cu o paletă destul de variată de culorii vii, un terminal care aduce cumva aminte de iPhone 5C, că tot circulă în ultima vreme o grămadă de zvonuri și speculații despre viitorul terminal din serie C (cu display de 4,7 inchi) de la Apple. Numai că, spre deosebire de telefonul companiei din Cupertino, Gionee P5W are toate șansele să cucerească printr-un preț foarte avantajos. Mă hazardez să afirm acest lucru deși nu au fost făcute publice detalii de ordin comercial despre acest telefon. Însă, în bunul obicei al producătorilor chinezi, raportul specificații/preț are toate șansele să fie unul atractiv.

Dacă despre preț nu există informații, la nivel tehnic putem să ne facem o imagine destul de clară despre configurația propusă de acest terminal. Un display de 5 inchi și 720p rezoluție, ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz și GPU Mali-T720, o memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 16 GB, un acumulator de 2000 mAh și un Android 5.1 Lollipop. La exterior mai sunt vizibile cele două camere foto, cea principală de 5 megapixeli și cea frontală, de 2 megapixeli. Telefonul are abilități dual-SIM însă, la nivel de conectivitate, nu știe 4G.

Nimic spectaculos, așa cum spuneam, motiv suficient pentru a crede într-un preț atractiv. Dacă va reuși să convingă, modalități de a intra în posesia lui se pot găsi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep