HomeFeaturedFocusHTC revine partener Google pentru doua Nexus-uri?

HTC revine partener Google pentru doua Nexus-uri?

google_nexus_one-img_5730

Umblă prin târg vorba că HTC ar putea redeveni în 2016 partener Google și nu doar pentru un singur smartphone Nexus, ci pentru două. Asta în ideea că seria Nexus merge mai departe, pentru că zvonuri legate de oprirea programului există de ceva vreme.

Dacă e adevărat atunci HTC e pe cai mari. Vă reamintesc că primul Nexus a fost făcut de HTC și la vremea respectivă a fost cel mai robust și performant smartphone pe care am avut ocazia să îl văd și să îl folosesc (m-a ținut aproape 2 ani și a văzut atâtea ROM-uri custom că nici nu le mai țin minte numărul), iar dincolo de asta, primul smartphone Android făcut vreodată aparține tot HTC – știu, sunt probabil mulți printre voi care nu sunt la curent cu acest aspect.

În ultimii ani am văzut un HTC care a inovat din nou cu seria One M8, culminând cu One M9 și mai apoi cu A9, două aparate excelente din punct de vedere al design-ului, dar cu veșnicele inconsistențe care au marcat istoria HTC pe zona Android.

Sper că zvonul să fie adevărat și în 2016 HTC să scoată pe piață niște produse excepționale (și aici mă bazez pe inginerii Google ce ar putea să rafineze soluțiile exact acolo unde e nevoie) cu care să își readucă gloria de altă dată.

via phandroid

 

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep