HomeFeaturedFocusNetflix a venit oficial in Romania: se pot crea si folosi conturi...

Netflix a venit oficial in Romania: se pot crea si folosi conturi din Romania, cu IP de Romania!

Netflix_ro

Abia am terminat de scris articolul legat de faptul că LG ajută Netflix să vină și în alte piețe decât cele deja tradiționale în care spuneam că mi-ar plăcea să văd Netflix și la noi. Apoi mi-a venit ideea să verific dacă nu cumva se poate face cont din România, cu IP din România.

Ia ghiciți? Da, merge. Sunt proaspătul posesor al unui cont Netflix făcut din România, pe IP de România cu acces din Netflix de Windows 10, Windows 10 Mobile, browser, smart TV, iPhone și iPad.

netflix_3

Prețurile sunt  ceva mai mari decât mă așteptam, varianta fără Ultra HD dar cu 2 utilizatori simultani este 9,99 EUR. Am mers pe pachetul standard pentru că nu am niciun Ultra HD momentan.

netflix

Mi-a luat sub 5 minute să îmi fac și să îmi activez contul.

În primul rând mă bucur pentru că Netflix permite acum folosirea oficială a serviciului și mulți nu vor mai trebui să apeleze la IP-uri de pe afară ca să se poată uita în voie la seriale.

Și mă mai bucur pentru că așa lumea va învăța să plătească pentru conținut fiind eliminate poveștile că … aș plăti, dar dacă nu am serviciul cum fac.

Pentru moment mă folosesc pe Netflix pe vreo patru tipuri de aparate Zâmbet.

netflix_2

Și să nu uit: felicitări pentru LG și faptul că a fost ales ca partener pentru expansiunea Netflix. E o treabă mișto mai ales că noile modele de smart TV-uri lansate le CES 2016 promit multe.

Nu vă fie frică: www.netflix.com

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep