HomeFeaturedFocusGionee W909, un flip-phone cu specificatii interesante

Gionee W909, un flip-phone cu specificatii interesante

Asia este continentul preferințelor ciudate în materie de tehnologie, iar unul dintre efectele acestui lucru este faptul că aici încă are succes un format ceva mai atipic de telefon, pe care occidentalii l-au lăsat de ceva vreme în urmă. Este vorba despre flip-phone (sau, cum îi mai spun unii, clamshell), care încă prinde destul de bine la asiatici. Cred că și cei de la Gionee sunt convinși de acest lucru, pentru că pregătesc un nou terminal de acest gen, în încercarea de a cuceri o bucățică din piața celor cu astfel de preferințe, acolo unde LG și Samsung au părut ceva mai activi în ultima vreme. Iar atunci când împachetezi în acest format câteva specificații atractive, teoretic succesul ar trebui să apară. Astfel că modelul W909 are ceva șanse de reușită.

GiONEE-W909

Telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Helio P10 (MT6755) cu procesor octa-core de 2,0 GHz, asortat destul de fumos cu o memorie RAM de 4 GB. Stocarea internă este de 32 GB (și poate fi suplimentată prin microSD), camerele foto sunt de 16 și respectiv de 5 megapixeli, ecranele, pentru că vorbim de două, sunt de rezoluție HD (720p) și de 4,2 inchi, sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop cu AmigoOS peste. Există chiar și un senzor de amprentă digitală, semn că Gionee vrea să vină cu o configurație de top pe acest segment de design.

Lucru care însă se va reflecta și la nivel de preț, acolo unde Gionee W909 pare să nu mai fie chiar atât de atractiv. Un preț de peste 550 dolari, la nivelul pieței din China, va constitui o barieră destul de serioasă în calea succesului acestui terminal. Dacă acest preț este cel corec, vom afla probabil după 27 martie, atunci când este programată lansarea oficială a acestui smartphone.

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep