HomeMobileAndroidHack: cum folosesti 2 SIM-uri si un microSD pe un Samsung Galaxy...

Hack: cum folosesti 2 SIM-uri si un microSD pe un Samsung Galaxy S7 Edge DUAL-SIM

microsd-nano-sim-chip-550x347

Din categoria chestiilor pe care nu ar trebui să le încercați acasă dacă nu sunteți stăpâni pe ceea ce veți face, este și procesul prin care se poate construi un microSD nanoSIM, perfect pentru a putea fi instalat într-un Samsung Galaxy S7 edge DUAL-SIM, în șa fel încât să nu trebuiască să decideți dacă mergeți pe varianta DUAL-SIM sau pe cea în care aveți și suportul microSD activ.

Via No Replied putem consulta un tutorial în care ni se arată cum se poate decupa cip-ul de pe un nanoSIM și cum poate să fie el lipit pe un microSD în așa fel încât să poată fi inserat într-un Samsung Galaxy S7 Edge DUAL-SIM și să se păstreze atât funcția DUAL-SIM cât și posibilitatea de a salva date pe cardul microSD.

În sine operația nu e foarte complicată: cu uneltele potrivite și puțină îndemânare se poate realiza chiar repede.

umobile-sim-up-down-550x334celcom-sim-remove-2-550x322

Neajunsul este că cip-ul de pe nanoSIM va trebui să fie lipit de microSD. Dar dacă doriți să riscați ca el să se dezlipească în interiorul lui S7 edge și să nu mai puteți extrage nici nanoSIM-ul și nici microSD-ul, atunci operația asta este pentru voi.

Nu numai că o să păreți cool în fața prietenilor dar o să fiți și printre cei puțini cu un S7 edge cu două SIM-uri, plus mediu de stocare extins.

attach-nano-sim-micro-sd-550x322

Chiar dacă mă pasionează astfel de hack-uri și de obicei le încerc doar ca să văd dacă se poate, cred că riscul de a strica ceva e prea mare atunci când o să încerci să scoți SIM-urile sau să ai acces la cardul microSD, iar câștigul imediat e destul de mic: de ce ai mai vrea încă un microSD pentru stocare, pe lângă cei 32 GB?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep