HomeMobileAndroidHTC 10 primeste un firmware nou (1.30.401.1) si imbunatatiri vizibile la nivelul...

HTC 10 primeste un firmware nou (1.30.401.1) si imbunatatiri vizibile la nivelul camerei

HTC10_camera

Luni seara, chiar când mă pregăteam să ies cu HTC 10 prin centrul Brașovului să fac niște poze interesante, am primit mesajul că un update de firmware e gata de a fi instalat. Este vorba despre versiunea 1.30.401.1 care aduce modificări pentru conexiunea WiFi, o mai bună stabilitate pentru sistemul de operare și în primul rând optimizări legate de performanța camerei foto de pe HTC 10.

IMG-20160503-WA0000

Pentru că vremea nu a ținut cu noi ca să putem ieși să facem un super test de camere foto în care să punem HTC 10 lângă iPhone 6S, Lumia 950 XL, LG G5, Huawei P9 și Samsung S7 edge, vă spunem doar că noul update de firmware aduce schimbări importante în ceea ce privește acuratețea detaliilor, în special pentru Auto HDR. AndroidCentral a făcut deja niște analize preliminare și ne spun că noul firmware e capabil să introducă o performanță mai bună pe zona low light, în special pentru cazurile în care detaliile trebuie să iasă în evidență, iar zgomotul din imagini este mult diminuat.

Un lucru pe care l-am observat și eu este dispariția unui ciudat mesaj de eroare care spunea că focusul cu laser nu poate fi făcut pentru pozele macro, din cauză că distanța era prea mică.

Weekendul e aproape și dacă vremea va fi bună, atunci o să avem de lucru iar voi o să primiți încă un articol interesant.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep