HomeMobileAndroidRecomandare: client de Android pentru Euro 2016

Recomandare: client de Android pentru Euro 2016

Euro2016_Android

Ne mai despart doar câteva zile până a începerea UEFA 2016 și sunt sigur că printre voi sunt persoane care îl vor trăi cu sufletul la gură, mai ales că și România este prezentă la acest turneu final. Și pentru că o să vrem să fim mereu la curent cu informațiile de la UEFA 2016 m-am gândit că o să aveți nevoie de o aplicație de Android cu care să savurați meciurile.

Am testat câteva și am ajuns la concluzia că aplicația oficială Euro 2016, adică UEFA EURO 2016 Official App din Play Store pare să fie cea mai potrivită alegere. Vă spun încă de la început că o să primiți mai mult decât aveți nevoie, însă merită să o puneți pe smartphone.

Android_Euro_2Android_Euro_1

O dată pentru că oferă programul complet al meciurilor, date destul de exacte despre echipele participante și jucători, orele de începere a meciurilor aduse pe fusul orar al României, aduce posibilitatea de a seta niște favorite (jucători sau echipe) despre care aplicația să ofere primordial informații și multe știri despre UEFA 2016.

Cine vrea poate să își facă și cont ca să aibă salvate toate setările.

Android_Euro_4Android_Euro_3

Aplicația e bine construită așa că nu o să regretați că ați instalat-o. Și că veni vorba despre asta, o puteți aduce rapid pe smartphone-ul Android folosind acest link din Play Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep