HomeMobileAndroidIuresul Pokemon Go incepe sa intre si in Romania

Iuresul Pokemon Go incepe sa intre si in Romania

pokemongo

Pornit de câteva zile la nivel internațional, fenomentul Pokemon Go a intrat și în România. Zilele trecute am văzut primii jucători de Pokemon Go umblând cu ochii în smartphone prin Brașov, de azi lucrurile încep să ia avânt, în zona mall-ului Coresi fiind deja lupte înflăcărate.

Pentru cine nu știe încă, Pokemon Go este un joc de realitate augumentată în care folosind smartphone-ul cu camera și GPS plus o conexiune la internet, jucătorii se plimbă pe hărțile Google Maps căutând să prindă cât mai mulți pokemoni.

Instalarea și configurarea sunt chestii banale, atenție însă la ce drepturi dați aplicației asupra contului dumneavoastră de GMAIL (autentificarea în aplicație se face cu contul de GMAIL). Trebuie doar să vă faceți rost de un APK valid de Pokemon Go, deocamdată el nefiind disponibil oficial în Google Play în România.

ATENȚIE! Dacă alegeți să căutați pe net apk-ul aplicației Pokemon Go și să îl instalați manual, fiți atenți de unde îl luați, pentru că de la ThreatPost am primit o alertă legată de faptul că o grămadă de programe malware sunt deja deghizate în aceast apk.

image

Vestea bună este că a fost lansat în Google Play Germania, așa că dacă reușiți să obțineți un IP de Germania și să vă schimbați regiunea contului pe această țară, îl puteți descărca fără probleme din Google Play urmând link-ul acesta.

Așa că dacă aveți chef de distracție și de plimbat pe stradă, acum e momentul să începeți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep