HomeFeaturedFocusHuawei Maimang 5 isi dezvaluie specificatiile

Huawei Maimang 5 isi dezvaluie specificatiile

huawei maimang 5

S-ar putea să nu fie denumirea comercială a acestui viitor terminal de la Huawei, ci doar una de cod, însă dacă e să îi credem pe cei care au interpretat acea invitație în limba chineză care a făcut turul mediei de specialitate, Maimang 5 apare și la nivel oficial ca nume al acestui smartphone. Până la urmă este poate mai puțin important cum se numește, contează mai mult ce ascunde “sub capotă”. Iar aici ne este de mare ajutor vizita pe care telefonul a făcut-o la TENAA, o instituție din China care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe această piață. Vizită în urma căreia o mare parte din trăsăturile tehnice ale viitorului smartphone au ieșit la iveală.

Huawei Maimang 5 pare a fi un mid-range construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 652, cu procesor octa-core până la 2,0 GHz, cu un display full HD de 5,5 inchi. Vor exista mai multe versiuni de memorii, de la 3 GB de RAM și 16 GB pentru stocare internă, până la 4 GB de RAM și 64 GB pentru stocare (cu una intermediară de 3 GB RAM și 32 GB ROM). Toate vor avea și slot pentru microSD, pentru cei cu nevoi speciale de depozitare virtuală.

Camerele foto sunt de 16 megapixeli cea principală (cu senzor Sony) și de 8 megapixeli cea dedicată selfie-urilor. Un Android 6.0 Marshmallow, conectivitate LTE, un acumulator destul de generos, de 3270 mAh și un aspect fizic ce aduce destul de mult cu flagship-urile din seria Mate, completează lista de detalii despre Huawei Maimang 5 care sunt cunoscute până la acest moment.

Curajoșii fac deja speculații legate de o disponibilitate globală (pe baza categoriei de rețele 4G la care se va putea conecta acest terminal) și chiar și de preț. Se spune că prețul pentru acest telefon se va situa undeva în jurul valorii de 300 dolari, evident, valabil pentru China, cu creșterile de rigoare până la rafturile magazinelor din Europa.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep