HomeFeaturedFocusLeEco Le 2s apare in benchmark-uri

LeEco Le 2s apare in benchmark-uri

eco 2s

Și nu este deloc atât de spectaculos pe cât ne-am fi așteptat, mai ales după zvonurile conform cărora LeEco Le 2s ar fi venit cu o memorie RAM de 8 GB. Dacă telefonul care a fost surprins în baza de date a celor de la GFXBench este într-adevăr LeEco Le 2s (deocamdată este numit LeEco X720), atunci zvonurile respective au ridicat ștacheta la un nivel sub care orice realitate va fi o dezamăgire, iar terminalul va fi primit ca atare și din comentarii se pare că deja se întâmplă acest lucru.

În loc de o combinație de Snapdragon 821 cu o memorie RAM de 8 GB, avem o memorie RAM de 4 GB, asortată cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820. Deloc subțire, însă nimic spectaculos. Restul specificațiilor include o capacitate de stocare de 32 GB, un display fullHD de 5,5 inchi (se pare că se poartă), o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli și un Android 6.0.1 Marshmallow.

Nu vreau să îl îngrop încă dinainte de lansarea sa oficială, pentru că piața din China are încă un potențial uriaș și un preț atractiv ar putea să deschidă multe portofele. Însă același producător a anunțat mai devreme modelul LeEco Cool 1 Dual și pare a începe să-și canibalizeze singur potențialul succes al telefoanelor sale.

În altă ordinde de idei, mi-ar plăcea tare mult să văd această frenezie în a lansa terminale cu viteză foarte mare și la producătorii din prima linie a industriei de smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep