HomeFeaturedFocusZUK Z2 Rio Edition, Snapdragon 820 la 225 dolari

ZUK Z2 Rio Edition, Snapdragon 820 la 225 dolari

zuk-z2

Am văzut în perioada aceasta mai multe terminale care au căpătat o ediție dedicată special Jocurilor Olimpice de la Rio, unele de la producători ceva mai cunoscuți. Însă propunerea celor de la ZUK (companie care are în spate Lenovo) este una inedită prin două aspecte: este mai ieftină decât terminalul de bază (cu o mică ciupeală la nivel de memorii), deși de obicei se practică invers și chiar nu îmi dau seama care este legătura cu Jocurile Olimpice, alta în afară de cea din denumire, pentru că telefonul nu pare a fi customizat fizic sau a avea vreo aplicație dedicată.

Cu atât mai mult merită atenția fanilior, aș spune eu. Oricum, o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu memorie RAM de 3 GB (versiunea originală de ZUK Z2 are 4 GB), ascunsă în spatele unui display LTPS full HD de 5 inchi protejat cu Gorilla Glass 3, cu o cameră foto principală de 13 megapixeli (plus una secundară de 8 megapixeli), cu conector USB Type-C și Fast Charging, cu un acumulator de 3500 mAh, la doar 225 dolari (preț, evident, valabil în China) este o afacere.

Una nu prea albă dată fiind proveniența de pe piața din China, cu evidentele probleme legate de garanție, însă una clar avantajoasă la preț. Evident, amatorii își vor asuma riscurile de rigoare.

via Digital Trends

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep