HomeFeaturedFocusGalaxy C9, un smartphone Samsung care arata bine

Galaxy C9, un smartphone Samsung care arata bine

samsung-galaxy-c9

Arată bine cel puțin pe hârtie și la nivel neoficial, pentru că Samsung Galaxy C9 nu a fost încă anunțat oficial. Însă a apărut prin benchmark-uri și prin diferite baze de date pentru certificări, iar informațiile de natură tehnică despre el par să conveargă înspre un nucleu destul de limpede și totodată impresionant. Eu așa văd o alăturare de chipset Qualcomm Snapdragon 625 (cu procesor octa-core de până la 2,0 Ghz) cu o memorie RAM de 6 GB.

Nici display-ul full HD de 6 inchi sau camerele foto, ambele cu senzori de 16 megapixeli (surprinzător pentru cea dedicată selfie-urilor), nu par să se lase mai prejos, arătând intențiile destul de serioase ale acestui telefon. Iar capacitatea internă de stocare, de 64 GB sau Android-ul 6.0 Marshmallow (care s-ar putea transforma în 7.0 Nougat), completează configurația telefonului. Dacă nu se schimbă nimic major, o să avem un phablet de toată frumusețea de la Samsung, unul care, să sperăm, elimină pericolele legate de explozia acumulatorilor.

Telefonul a trecut deja prin bazele de date ale AnTuTu, Geekbench sau, mai nou, GFXBench, deci ar trebui să fie destul de aproape de anunțul oficial. Tot la nivel de zvonuri, avem și o dată de lansare, plasată la începutul lui noiembrie.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep