HomeFeaturedFocusVIDEO: prima reclama Samsung pentru seria Galaxy A 2017

VIDEO: prima reclama Samsung pentru seria Galaxy A 2017

Seria de telefoane Samsung Galaxy A, ediția 2017, pe care producătorul coreean le-a lansat oficial în cursul acestei săptămâni, se bucură deja de promovare. Vedem astfel încă din primul clip, cam care sunt punctele forte ale acestor terminale în viziunea Samsung, unde sunt trăsăturile pe care coreenii vor să le aducă în atenția publicului.

Accentele cad pe certificarea IP68, care le asigură acestor telefoane rezistența la apă, dar și pe calitatea fotografiilor realizate, mai ales la modelele Galaxy A5 și Galaxy A7, care sunt dotate cu senzori de 16 megapixeli la ambele camere foto. Până la urmă cele două trăsături sunt cumva preluate de la flagshipul Galaxy S7, tocmai de aici și mesajul acestei campanii, în care în mod sigur vor apărea și alte clipuri, cum că seria Galaxy A 2017 are același ADN ca și flagship-ul.

Aș adăuga eu că același ADN se vede și la nivel de prețuri, acolo unde consider că ediția din 2017 a seriei Galaxy A este ușor supra-evaluată. Probabil că prețurile includ cumva și cheltuielile cu promovarea. Și probabil că, așa cum am mai spus, Samsung mizează pe subvenții oferite de operatori la abonamente pentru a vinde aceste telefoane. Până la urmă este o rețetă de succes pe care chiar generațiile anterioare de Galaxy A o confirmă.

via SamMobile

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep