HomeFeaturedFocusLG pregateste impreuna cu Valve o pereche de ochelari pentru VR

LG pregateste impreuna cu Valve o pereche de ochelari pentru VR

Se pare că este o nișă pe care tot mai mulți producători de dispozitive mobile o exploatează. LG are un proiect propriu, dezvoltat în strânsă legătură cu Valve. O pereche de ochelari pentru desktop-uri, destinați aplicațiilor din Steam VR (și nu numai), este pe cale să fie prezentată de către LG. E drept, este vorba despre un prototip funcțional, însă chiar și în acest stadiu ni se confirmă că există un focus în această direcție.

Cei de la Valve, care au fost implicați în dezvoltarea acestui proiect, au afirmat despre dispozitivul realizat de către LG că este “designed to deliver a high fidelity, next generation VR experience”.

Să sperăm că această nouă incursiune a LG în zona de dispozitive dedicate realității virtuale va fi una mult mai bine primită de public decât a fost LG 360 VR, un produs lansat cu un an în urmă. E drept, acum vorbim de integrarea cu o platformă care are deja un grad suficient de popularitate și intrarea pe o nișă pe care produsul celor de la LG va concura direct cu HTC Vive. Noi ochelarii de la LG vor fi prezentați în cadrul Games Developer Conference care are loc la San Francisco.

via Road to VR

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep