HomeFeaturedFocusTeasing oficial pentru ZTE Nubia Z17 mini

Teasing oficial pentru ZTE Nubia Z17 mini

De bine ce am vorbit ieri despre viitorul smartphone al celor de la ZTE, model Nubia Z17 mini, cu ocazia vizitei pe care acesta a făcut-o la TENAA pentru certificare în scopul vânzării pe piața din China, prilej cu care am avut un prim contact cu specificațiile sale tehnice, iată că avem acum un teasing oficial făcut de producătorul chinez pentru acest terminal. Și nu vorbim despre orice fel de teasing, ci unul făcut chiar de către ambasadorul de imagine al gamei Nubia, fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Acesta a confirmat prin intermediul unei fotografii postate pe contul său de Instagram data oficială de lansare a acestui telefon (6 aprilie, corect intuită și de către presa de specialitate) și s-a declarat entuziasmat de experiența avută cu ZTE Nubia Z17 mini.

Just finished shooting with @nubiasmartphone very impressed by the dual camera! Looking forward to the product launch on April 6th.

La cum ține telefonul în mână, mă cam îndoiesc că a stat să mai facă și poze cu el, cu atat mai mult să fie impresionat de sistemul dual camera. Însă, pe de altă parte, atunci când Ronaldo îți promovează produsele, ar cam trebui să simți. În mai puțin de o zi, postarea respectivă a stâns peste două milioane de like-uri și aproape 11.000 de comentarii (mare parte din ele total neconcludente). Se va reflecta o mică parte din această popularitate și în numărul de unități Nubia vândute?

via Cristiano Ronaldo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep