HomeFeaturedFocusLenovo aduce Moto G5 in Romania

Lenovo aduce Moto G5 in Romania

La o lună și câteva zile de la momentul anunțului oficial, Lenovo (prin Motorola Mobility) a anunțat disponibilitatea acestui terminal pe piața din România. Este un efort demn de laudă din partea producătorului chinez, care propune acest mid-range în combinație cu abonamentele operatorilor, pentru a face un pachet cât mai atractiv. Moto G5 va fi lansat în parteneriat cu Telekom România, fiind disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie, la preţul de 1 leu la abonamentul Surf M, la portare.

Din punct de vedere tehnic, vorbim despre un mid-range împachetat într-o construcție metalică de tip unibody. Telefonul este construit în jurul unui ecran de 5 inchi și rezoluție HD (720p) protejat cu Gorilla Glass 3 și este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430, cu procesor octa-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 sau de 32 GB. Versiunea care se vinde în România este cea cu stocare de 16 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din față a telefonului, un Android 7.0 Nougat și un acumulator de 2800 mAh formează restul configurației.

Nimic care să te dea pe spate din punct de vedere tehnic, dar o ofertă interesantă pentru cei care doresc să se porteze la Telekom România, care le propune acestora un smartphone cinstit, la un preț simbolic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep