HomeFeaturedFocusProdusele smart home Fibaro ajung in oferta iCentre

Produsele smart home Fibaro ajung in oferta iCentre

FIBARO-couple-RGB

Senzorii pentru smart home produși de Fibaro (și folosiți deja de Orange în kit-ul Smart Home) sunt acum disponibili și în oferta iCentre, unui dintre cei mai mai distribuitori Apple din România. Familia de produse Fibaro este compatibilă și cu Apple HomeKit.

Deocamdată sunt disponibili trei senzori wireless FIBARO:

Senzorul de inundație detectează prezența apei încă de la prima picătură, fiind primul astfel de dispozitiv din ecosistemul Apple HomeKit. Senzorul este echipat cu sonde telescopice ce îi permit funcționarea pe suprafețe neregulate și în spații greu accesibile. Funcționează și ca senzor de temperatură.

Senzorul de mișcare este un multi-senzor care detectează mișcarea, măsoară temperatura ambientală și intensitatea luminoasă. Suportul inteligent permite plasarea acestuia în orice loc din casă, chiar și pe tavan, perete sau altă suprafață.

Senzorul pentru ușă/fereastră detectează deschiderea și închiderea ușii sau ferestrei, fiind un element esențial în cadrul sistemului de securitate. Este în același timp și un senzor de temperatură, iar dimensiunea compactă îl face să se potrivească perfect în orice variantă de amenajare interioară.

“iCentre este expertul în tehnologie care vorbește pe înțelesul tuturor despre lucruri pe care oamenii de acum 100 de ani le-ar fi considerat science fiction. Suntem prietenul alături de care oricine poate descoperi cele mai noi și cool gadget-uri, care te ajută să înțelegi și să iubești tehnologia, să alegi ce este mai potrivit pentru tine, dar și cel care te îndeamnă să fii mereu cu un pas înainte, în viitor. FIBARO este un brand deosebit cu produse performante care înglobează cu succes filosofia iCentre, parteneriatul nostru fiind unul natural și credem noi, de mare succes. De acum, clienții noștri vor găsi atât în magazinul iCentre din Promenada Mall cât și pe www.icentre.ro toate produsele și informațiile necesare pentru a-și creea propriul sistem de monitorizare și administrare a locuinței.” explică Alexandra Ionescu, Marketing Manager iCentre România.

În România, echipamentele FIBARO sunt distribuite de către compania GDC Telecom.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep