HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat oficial Moto Z2 Force Edition

Lenovo a prezentat oficial Moto Z2 Force Edition

Un alt terminal a cărui lansare oficială am ratat-o puțin dar care nu merită ignorat, ba chiar din contră, este noul Moto Z2 Force Edition de la Lenovo. Un telefon cu specificații de top, compatibil cu accesoriile de tip Moto Mods, care va fi disponibil în mare parte din piețele europene, inclusiv în România. Un context în care trebuie să ne abatem puțin atenția asupra lui.

Terminalul este construit în jurul unui display POLED de 5,5 inchi și rezoluție QHD, protejat cu ShatterShield, un strat extrem de rezistent, cel puțin după declarațiile producătorului. Carcasa din aluminiu seria 7000 completează rezistența sporită la șocuri mecanice pe care o afișează ca argument de vânzare acest smartphone. În spatele display-ului, o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB duce greul.

La nivel de abilități foto, avem un sistem dual camera compus din doi senzori de 12 megapixeli, unul monocrom și altul color, cu toate avantajele aduse de acest tip de combinație. Pe partea din față, avem o cameră frontală de 5 megapixeli.

Un sistem de operare Android 7.1.1 Nougat cu promisiuni de update la 8.0, un acumulator cu o capacitate de 2730 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (TurboPower), un conector USB Type-C și un senzor pentru citirea amprentelor digitale sunt detaliile tehnice care merită evidențiate în cazul lui Moto Z2 Force Edition.

Arată bine, să vedem ce strategie comercială a ales Lenovo pentru el.

via Motorola

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep