HomeFeaturedFocusSe pare ca Microsoft reinvie conceptul Courier, o agenda digitala cu Windows...

Se pare ca Microsoft reinvie conceptul Courier, o agenda digitala cu Windows 10, ARM si cu suport Ink

courierlike

Într-un moment în care Microsoft dă semne că ar vrea să renunţe la piaţa consumer (după ce a închis mai multe proiecte dedicate consumatorului final – hardware-ul Windows Mobile, Groove, Kinect) primim informaţii că ar exista în lucru un dispozitiv sub forma unei agende digitale, ce va funcţiona cu Windows 10 pe platforma ARM, cu două display-uri touch şi probabil un stylus care să pună în valoare tehnologia Ink.

Microsoft a mai avut în lucru ceva similar, e vorba despre proiectul Courier dacă vă mai amintiţi de el. Din păcate nu a ajuns pe piaţă sub forma unui produs complet, dar hibridul Lenovo Yoga Book (citiţi aici părerea noastră despre el) a ieşit ca produs final.

Despre o astfel de agendă digital am avut informaţii preliminare încă de la începutul anului când vorbeam despre un patent Microsoft ce ar putea anunţa Surface Phone. Proiectul denumit Andromeda revine în centrul atenţiei, având chiar şi posibilitatea de a ieşi pe piaţă undeva la începutul anului viitor.

Primele sisteme cu ARM (adică primele laptop-uri) şi Windows 10 vor ieşi pe piaţă în decembrie aşa că nu e imposibil să vedem şi noul Courier pe care să funcţioneze versiunea UWP de Microsoft Office, în special OneNote şi să fie similar cu o agendă.

Ar putea fi acel nou tip de dispozitiv mobil despre care ni s-a tot spus că ar fi în lucru şi care ar putea fi diferenţiator pe piaţa de mobile, nefiind nici smartphone şi nici tabletă.

Dar ar avea vreo şansă? Ce credeţi?

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep