HomeFeaturedFocusInfinix lanseaza saptamana viitoare un nou varf de gama, modelul Zero 5

Infinix lanseaza saptamana viitoare un nou varf de gama, modelul Zero 5

Este un nou pas pentru acest producător aproape necunoscut, care propune niște telefoane cu raport preț/specificații destul de atractiv și care pot fi disponibile pentru doritori prin intermediul magazinelor online orientale care fac livrări și în Europa. Infinix Zero 5 se va lansa oficial săptămâna viitoare și, din ceea ce se vede deocamdată la nivel neoficial, dar și din teasing-urile făcute de companie, arată destul de bine atât pe hârtie, la nivel de specificații (mai ales că va veni cel mai probabil cu un preț competitiv), dar și fizic (acolo unde pare să se asemene extrem de bine cu Huawei P9).

Deocamdată se cunosc informații despre un display de aproape 6 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), despre un sistem dual camera poziționat pe spate, capabil de un soi de zoom optic 2X, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli, despre o cameră foto frontală de 16 megapixeli, despre un chipset MediaTek Helio P25, ajutat de o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB și despre un Android Nougat.

Acestea sunt detaliile de pe GearBest, acolo unde telefonul este listat fără informații comerciale, doar cu posibilitatea de notificare în momentul disponibilității. Alte surse vorbesc despre un display full view, cu proporție modernă de 18:9 și despre o capacitate de stocare de 128 GB.

Rămâne de văzut care este adevărul, care va ieși la iveală săptămâna viitoare, în momentul anunțului oficial pentru Infinix Zero 5.

via GearBest

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep