HomeCloud & MobilityVideo: cum se foloseste Surface Hub in contextul colaborarii via Office 365

Video: cum se foloseste Surface Hub in contextul colaborarii via Office 365

mshub

Despre biroul viitorului posibil prin Surface Hub am mai vorbit și cu alte ocazii: Surface Hub este de fapt tableta gigantică a Microsoft care are rol de instrument de comunicare și suport pentru luarea de notițe. E gândită să fie integrată ușor cu Office 365, Skype for Business și aplicațiile Power BI, ca să fie elementul central din cadrul sălilor de ședințe din companiile moderne.

Și ca să ne arate că se poate, Microsoft a tocmai a lansat un material video în care vedem Surface Hub ca instrument Microsoft 365.

Se poate vedea că Microsoft pune accentul pe integrarea cu One Drive via Windows 10 a Surface Hub, elementul de single sign-on care oferă acces complet la aplicațiile și serviciile Office 365 și elemente de colaborare. Orice aparat Windows 10 poate să folosească serviciul Miracast în vederea transmiterii desktop-ului pe Surface Hub și asta permite salvarea și păstrarea notițelor personalizate.

Ideea e faină. Dacă și când va prinde avânt, e ceva ce nu prea putem estima. În primul rând din cauza costului măricel al Surface Hub.

via MSPU

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep