HomeFeaturedFocusConfirmat oficial: nu mai vin versiuni de Windows 10 Mobile

Confirmat oficial: nu mai vin versiuni de Windows 10 Mobile

Cred că este momentul ca și cei mai înfocați suporteri ai platformei Windows 10 Mobile să spună oficial adio: după ce Joe Belfiore a anunțat cu ceva timp în urmă că nu vor mai veni funcții noi în acest sistem de operare, Brandon LeBlanc a confirmat ceea ce deja știam – Windows 10 Mobile nu mai primește build-uri noi.

Și cu asta capitolul ia oficial sfârșit.

Da, au mai fost update-uri de securitate și probabil că vor mai veni, dar ultimul build oficial venit pe Windows 10 Mobile Fail Creators Update nu a fost din branch-ul Redstone 3, ci o extensie din Redstone 2, numită feature2, ce avea doar schimbări minore.

Acum lucrurile sunt clare: încă un capitol e închis și ar trebui să facem și noi asta. Cine mai speră într-o revenire, are în minte Andromeda și poate un Surface Phone.

E posibil, nu zic nu.

Însă îmi pare foarte rău de Windows 10 Mobile, mai ales după ce am văzut și conceptul acesta. Țin în continuare Lumia 950 XL și din când în când mă mai joc cu el ca să mai scap de monotonia Android sau când vreau să văd ce înseamnă simplitatea și eficiența.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep