HomeFeaturedFocusPoate rula Windows RT pe Lumia 640 XL? Răspunsul e mai jos

Poate rula Windows RT pe Lumia 640 XL? Răspunsul e mai jos

WindowsRT_Lumia640Xl

Se pare că dacă Microsoft a renunțat la a mai susține ecosistemul Windows 10 Mobile, entuziaștii nu au făcut asta și ne arată ce se poate face încă aici. Materialul video mai jos ne arată Windows RT 8.1 instalat pe un Lumia 640 XL (cu un GPU Adreno 305) unde interfața grafică funcționează chiar foarte bine, atât pe zona de navigare prin sistemul de operare cât și pentru redarea unui material video. În plus, partea de redare audio este trimisă printr Bluetooth către un receptor.

Demo-ul de mai sus este realizat de un entuziast pe nume Ben Wang, cel care pare să depună cel mai mult efort în realizarea unei versiuni funcționale de Windows RT pentru aparatele Windows 10 Mobile.

Deocamdată ideea este la nivel de concept și probabil că e apetisantă doar pentru entuziaștii care încă mai folosesc aparate Windows 10 Mobile. Ce pot să zic, ca posesor de Surface 2, este că Windows RT se mișcă suficient de bine pentru browsing, email și redare multimedia.

Aș vrea Windows RT pe al meu Lumia 950 XL? E mult spus. Nu văd la ce m-ar putea ajuta dincolo de faptul că aș putea arăta că poate funcționa.

Dacă vă interesează să aflați mai multe despre proiect, vă invit să urmăriți progresul lui Ben, aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep