HomeFeaturedFocusPozele cu Samsung DeX, modelul 2018, au ajuns prematur pe Internet

Pozele cu Samsung DeX, modelul 2018, au ajuns prematur pe Internet

openappsonbiggerscreen-DeX-041917

Despre Samsung Desktop Experience și DeX am tot scris pe parcursul anului trecut și de fiecare dată am zis că avem în față un concept interesant, pus bine în valoare de hardware-ul de pe Samsung Galaxy S8/S+ și Note8 alături de DeX și că aștept cu interes să văd cum evoluează.

Deocmdată nu știm cum se performanță va avea Desktop Experience pe modelele Galaxy S9 (mai avem două săptămâni și o să aflăm asta la Samsung Unpacked) dar bănuim că datorită platformei Snapdragon 845 viteza nu o să mai fie o problemă și avem și o idee despre cum va arăta sistemul de conectare DeX: avem leak-uri cu poze, probabil de presă.

dex-pad

Se poate observa ușor că noul DeX are un desgin complet diferit, păstrând (aproape) aceleași elemente de utilitate: două porturi USB, unul HDMI și cel USB Type-C pentru alimentare. Se zvonește că ar putea fi folosit drept tastatură iau telefonul ca maus. Lipsește conectorul Ethernet, pe care probabil nu l-a folosit mai nimeni și ocupa spațiu nejustificat.

dex-pad-2

Așteptăm lansarea și de îndată ce vom primi primele sample-uri o să vă spunem mai multe despre Desktop Experience pe S9, împreună cu DeX.

via SamMobile

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep