HomeFeaturedFocusWindows 10 IoT poate functiona si pe solutii ce folosesc platforma NXP

Windows 10 IoT poate functiona si pe solutii ce folosesc platforma NXP

Windows-10-IoT-1200x809

În cadrul Embedded World Conference, Microsoft a anunțat că a fost introdus suportul pentru Windows 10 IoT Core în procesoarele NXP i.MX, unele dintre cele mai răspândite în zona de IoT. Deja s-a dat drumul la un program de testare pentru Windows 10 IoT Core pe procesoarele NXP i.MX 6 și i.MX 7, cine e interesat se poate înscrie în program urmând link-ul de aici,  urmând ca în decursul acestui an să vedem și o versiune finală de Windows 10 IoT pentru procesoarele NXP. Tot astăzi a mai fost anunțat și că Windows 10 IoT Core și Windows 10 IoT Enterprise fac parte din programul Windows Long-Term Servicing Channel, urmând să primească suport pentru 10 ani, începând din această toamnă.

”De ani de zile Microsoft oferă suport clienților de pe piețele embedded și IoT, iar acest lucru va continua„ spune David Lemson, Director, Windows 10 IoT at Microsoft.

Merită amintit și că la Embedded World, mai mulți producători de soluții IoT prezintă soluții bazate pe i.MX 6 cu Windows 10 IoT Core, folosind serviciile Azure. Printre platformele hardware certificate se numără:

Este încă un pas înainte realizat de Microsoft pentru susținerea Windows 10 IoT Core în zona dispozitivelor IoT.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep