HomeFeaturedFocusVIDEO: Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact in AnTuTu Benchmark

VIDEO: Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact in AnTuTu Benchmark

Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact

Un duel de genul Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact era clar că va stârni destul de mult interes. Sony a fost unul dintre puținii producători de smartphone (singurul din numele mari, aș îndrăzni să spun), care a crezut cu tărie în conceptul de compact. Un compact adevărat, așa cum ar trebui să fie toate, un smartphone de dimensiuni mai mici, dar cu toate specificațiile de flagship intacte.

Așa că scopul acestui scurt material video a fost acela de a răspunde la întrebarea asta: este Sony Xperia XZ2 Compact un adevărat compact? Mă așteptam să fie, pentru că la nivel de specificații nu prea s-a umblat. Este mai mic, ecranul la fel și automat și acumulatorul. În rest, la nivel de hardware, nu s-a schimbat nimic.

Ba chiar sunt două note pozitive. Una dată de faptul că s-a păstrat rezoluția fullHD+ și, automat, a crescut denistatea. Alta, ceva mai personală, vine din faptul că spatele nu mai este din sticlă, ci dintr-un plastic mat, care mie îmi place mai mult.

De partea opusă a baricadei, din ce am văzut la o primă analiză, Sony Xperia XZ2 Compact nu are anumite feature-uri pe care fratele său mai mare le scoate în față. Cea mai importantă este reprezentată de Dynamic Vibration System, o funcție care analizează sunetul (dintr-un film, spre exemplu) și generează vibrații corelate cu acesta.

Destul cu vorba. Vă las cu filmuletul cu Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact în AnTuTu Benchmark și cu promisiunea că vom reveni cu impresii mult mai detaliate despre cele două terminale în câteva zile.

3 COMENTARII

  1. […] Vorbesc de versiunea compactă, pentru că pe el am testat și folosit această aplicație. Și trebuie să fac o scurtă paranteză și să mă declar extrem de încântat de Xperia XZ2 Compact, un mic monstru care nu se lasă cu nimic mai prejos de versiunea mare. Aveți aici o scurtă comparație a performanțelor dintre Sony Xperia XZ2 și Sony Xperia XZ2 Compact. […]

  2. […] Exista si o promotie Sony Xperia XZ2 Compact. Telefonul vine în aceeași perioadă de precomandă cu un alt cadou. Este vorba despre o boxă Bluetooth Sony. Prețul de precomandă pentru Xperia XZ2 Compact este de 2599 lei. Și merită, pentru că este un adevărat compact, un flagship de dimensiuni mai mici. Ca să susțin această afirmație, vă supun atenției un mic test de performanță pe care l-am făcut acum câteva zile. Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact in AnTuTu Benchmark. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep