HomeFeaturedFocusNokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus disponibile oficial in Romania

Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus disponibile oficial in Romania

Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus

Două dintre cele mai recente telefoane lansate de HMD Global, Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus, sunt acum disponibile oficial și în România. Se întâmplă la două luni distanță de la anunțul oficial din cadrul MWC-ului și, aș spune eu, este un interval destul de bun pentru Nokia.

Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus

Dacă despre specificațiile tehnice ale lui Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus am vorbit în momentul prezentării oficiale și, probabil, cei atrași de acest nume le cunosc, iată că acum avem și detaliile comerciale, care întregesc peisajul.

Disponibil în culorile Black/Copper şi White/Copper, Nokia 7 Plus este disponibil la eMAG.ro, Telekom și Vodafone, începând de la 1799,99 lei.

Modelul Nokia 8 Sirocco este disponibil spre achiziţie de la Telekom și partenerii din online, la un preț recomandat de 3321 lei, începând cu luna mai.

În mod curios, HMD Global a abordat strategii ușor diferite pentru Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus, astfel că se observă diferențe între listele partenerilor la care se vor găsi terminalele. Oricum, modelul 7 Plus pare să fie deja disponibil, în timp ce Nokia 8 Sirocco se va găsi doar de săptămâna viitoare.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep