HomeMobileAndroid5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ
Va ofer 5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ.

De câteva zile mă joc cu noul flagship LG G7 ThinQ și pot să vă spun încă de pe acum că este cel mai bun smartphone pe care compania coreeană l-a făcut vreodată, impresionând la mai multe capitole, de la design la ecran până la performanță. Din momentul în care te obișnuiești cu el nu vei mai dori să îl lași din mână!

Până o să fie gata review-ul m-am gândit să vă ofer 5 motive sa cumparti LG G7 ThinQ.

1. Aspect

LG G7 ThinQ este o bijuterie de smartphone, în mod special modelul de culoarea Morrocan Blue, care este un fel de cameleon, având nuanțe diferite de albastru, în funcție de modul în care este luminat. Așa aveți senzația că în fiecare moment beneficiați de un alt smartphone.

Are o construcție diferită de ceea ce ne-a arătat LG până acum, cu o carcasă unibody, cu margini metalice și acoperit cu Gorilla Glass 5 și linii fine.

Este mult mai mic (153.2 x 71.9 x 7.9 mm) și mai ușor (doar 162 g) de cât v-ați aștepta de la un smartphone cu diagonala display-ului de 6.1 inci.

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ
5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ: incepem cu aspectul.

Îmi place foarte mult modul în care carcasa este închegată, combinația de aluminiu și sticlă fiind mai reușită decât la modelul LG G6. Se simte foarte bine în mână și este ușor de manevrat.

2. Display: 1440 x 3120 pixeli și o densitate mare de 564 ppi

Al doilea lucru excelent este display-ul lui LG G7 ThinQ: un IPS LCD de 6.1 inci în diagonală, cu o rezoluție de 1440 x 3120 pixeli, ceea ce îi dă un raport de 19.5:9, o modificare importantă față de 18:9 perfect de pe LG G6. Schimbarea este dată de introducerea unui notch (ce poate fi anulat din software de câtre cei ce nu îl găsesc util). Marginile sunt aproape inexistente, culorile de foarte bună calitate și o strălucire excelentă.

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ

Observați că atât în partea superioară cât și în cea inferioară, marginile ecranului sunt rotunjite cu aceiași linie ca și cea a carcasei.

Ca un plus, LG G7 ThinQ oferă compatibilitate Dolby Vision și HDR 10, permițând redarea oricărui tip de conținut HDR.

3. Configurație hardware

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ
5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ: o configurație hardware de top!

LG G7 ThinQ beneficiază de o configurație de top, de la performanta platformă Snapdragon 845 cu un CPU Octa-core (4×2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4×1.7 GHz Kryo 385 Silver), 4 (sau 6) GB RAM și 64 (sau 128) GB pentru stocare, Bluetooth 5, 4G+, GPS, NFC, receptor radio FM, senzor de amprentă, sistem dual de camere foto, suport pentru afișare always on, USB Type-C și jack audio. Toate astea motorizate de o baterie de 3000 mAh, suficientă pentru aproape o zi de utilizare și certificare IP 68 pentru protecție la praf și apă, plus cea militară MIL-STD-810G pentru rezistență la impact.

4. Multimedia: camera foto cu AI și sunet de calitate

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ
5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ: sunet excelent!

LG G7 ThinQ beneficiază de un sistem dual de camere foto principale – 16 MP, f/1.6, 30mm, 1/3.1″, 1.0µm, OIS, PDAF & laser AF, respectiv 16 MP, f/1.9, 16mm, 1/3.1″, no AF ce produc poze de o calitate bună în cam orice fel de condiții de iluminare.

Sunetul de pe LG G7 ThinQ este clar, curat și puternic atât în difuzoare cât și în căști – apropo de asta, cine are căști de calitate poate folosi HI-Fi Quad DAC și se va putea bucura de DTS:X 3D Surround Audio.

5. Integrarea AI cu Google Assistant

În ultima vreme se vorbește foarte mult despre AI și mai toți producătorii de telefoane mobile vin să ne propună soluții personale care să ne permită să utilizăm telefonul în condiții mai bune. LG propune ideea de ThinQ, numai că AI-ul din spatele soluției este dat de colaborarea cu Google, respectiv integrarea Google Assistant. Asta înseamnă că spre deosebire de Samsung sau Huawei, LG vă propune o integrare pură Android cu Google Assistant pentru operațiile clasice: navigare, deschidere de aplicații, interogări web, calendar etc. plus folosirea Google Lens cu aplicația Camera pentru extragerea de informații relevante prin simpla orientare a camerei foto către obiecte, texte sau clădiri.

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ
5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ: integrarea Google AI.

Însă dincolo de asta, modul AI Camera din aplicația Camera este capabil să seteze automat parametrii de fotografiere în funcție de scena și tipul de fotografie detectată pentru a oferi rezultate mult mai bune. Veți sesiza acest lucru în special pentru pozele făcute în lumină slabă (automat ele devin mai luminoase) sau pentru cele de portret sau natură.

 

Toate elementele de mai sus contribuie la realizarea unui smartphone de excepție pe care veți dori să îl aveți.

 

Și pentru că LG G7 ThinQ arată atât bine și în același timp pare firav, dacă vă gândiți să îl protejați cu o husă, vă propun una UAG de la MobileDirect, pe care am folosit-o în perioada testării. Este din silicon, suficient de puternică să scape cu bine telefonul de aproape orice impact.

5 motive sa cumparati LG G7 ThinQ
Husa UAG pentru protecția lui LG G7 ThinQ.

Se montează simplu și păstrează posibilitatea de a vedea prin ea culorile de cameleon.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep