HomeMobileAndroidSi urmeaza un smartphone Android lansat de Microsoft?

Si urmeaza un smartphone Android lansat de Microsoft?

Dacă proiectul Andromeda (cel un un Surface Phone) pare să fie tras pe linie moartă pentru moment, iar în Windows Store și-au făcut de mult apariția unele smartphone-uri Android (Galaxy S8 și S9), următorul pas ar fi un smartphone Android sub egida Microsoft. Nu ar fi deloc ceva nemaiîntâlnit, dacă vă aduceți aminte, Microsoft s-a jucat cu ideea oferirii suportului Android în Windows Mobile, când într-una din versiunile Insider Preview de Windows Mobile a fost oferită posibilitatea de a activa și instala aplicații Android (aici găsiți tutorialul).

Acum se zvonește că urmează să vedem aparate (Lumia poate?) cu Android făcute de Microsoft. Ideea e lansată de Windows Latest care vine să ne ofere o discuție cu un angajat Microsoft (fără nume, fără poziție) și un client:

Client: Adică un nou model Windows Phone? ESTE mort de când a fost abandonat de Microsoft.

Angajat: NU Windows phone, pentru moment nu va fi Windows/ o să creăm o nouă gamă de telefoane microsoft[…]

client: Și nu va funcționa cu Windows 10 Mobile?

Employee: va fi o ediție nouă de telefoane Microsoft/ și vor funcționa cu Android, asta e sigur.

Ideea de Android pe telefoane Microsoft nu trebuie exclusă pentru că noua orientare a MS sub conducerea lui Satya Nadella arată că orice e posibil. Ar fi de dorit? Nu prea știu ce să zic, seria Lumia a fost o serie interesantă de aparate sub egida Microsoft, dar care în afara camerei foto și a Windows Mobile nu a avea nimic particular, așa că relansarea sub Android nu ar aduce mari beneficii. Ar mai face puțină vâlvă în jurul ideii de telefoane Microsoft, asta ca să nu dispară de tot în anonimitate.

Voi ce părere aveți de treaba asta?

via WL

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep