HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Vivo X23

FOTO: cum arata Vivo X23

Producătorul chinez se pregătește de o nouă lansare oficială. Vivo X23 este programat să fie anunțat chiar mâine, așa că a mai fost loc de puțin teasing pe marginea lui. Au ieșit la iveală mai multe fotografii cu terminalul, unele ce par a fi slide-uri din prezentarea oficială, altele care prezintă telefonul real life. Partea bună este că ele converg spre același aspect și că ne oferă ocazia să ne facem o idee destul de bună despre cum arata Vivo X23.

Iar mâine, în momentul anunțului oficial, vom avea confirmarea acestui aspect, dar și completări în legătură cu detaliile care lipsesc.

Vivo X23 va avea un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în display și se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 670 cu o memorie RAM de 8 GB. Ecranul său va fi un AMOLED de 6,4 inchi, iar pe spate va avea un sistem dual camera. Cea mai bună indee despre cum arata Vivo X23 ne-o oferă ambiția sa de a oferi un screen-to-body ratio de 91,2%, care poate fi posibil, dacă ne uităm la marginile foarte subțiri și la notch-ul extrem de mic al ecranului.

Așa cum spuneam, mai este foarte puțin de așteptat și vom primi confirmarea oficială pentru toate aceste informații.

cum arata Vivo X23

cum arata Vivo X23

cum arata Vivo X23

cum arata Vivo X23

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep