HomeMobileAndroidGoogle Clock poate folosi acum Spotify pentru melodia de alarma desteptatoare

Google Clock poate folosi acum Spotify pentru melodia de alarma desteptatoare

Google Clock poate folosi acum Spotify
Google Clock poate folosi acum Spotify pentru sunetul asociat alarmelor deșteptătoare.

Google a anunțat că versiunea 5.3 a aplicației Clock beneficiază de posibilitatea de a seta melodii/liste de melodii din Spotify pentru sunetul asociat alarmei de trezire. Este o adiție interesantă pentru toți cei care și-au dorit să beneficieze de așa ceva într-o aplicație gratuită. Totodată este un motiv foarte bun ca utilizatorii non Pixel phone să înceapă să folosească Google Clock în locul aplicațiilor de tip Clock pe care HTC, LG, Samsung, Huawei le preinstalează pe aparate. Cred că dacă nu ar fi fost vorba despre integrarea Spotify nici eu nu aș fi trecut pe Google Clock și probabil ca mine sunt încă foarte mulți alții.

Odată cu versiunea 5.3 pentru Google Clock veți vedea că apare opțiunea de selecție a Spotify atunci când din Clock, pentru fiecare alarmă în parte, vreți să alegeți un sunet. E o schimbare binevenită și din câte am înțeles e doar un prim pas și că în curând e posibil să vedem și integrarea cu Google Play, YouTube Music și poate chiar și opțiuni de alegere a unor posturi de radio online – mi-ar plăcea să știu că la 7 dimineața, trecute fix, pot să mă trezesc cu Morning Glory :).

Atât Spotify cât și Google Clock sunt aplicații gratuite, disponibile pentru download în Google Play. Pentru moment Google Clock 5.3 nu e încă oficial în Play Store, va trebui să mai așteptați puțin ca să primiți update-ul oficial. Cine nu mai are răbdare, poate să descarce Google Clock v5.3 APK de pe APK Mirror.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep