HomeFeaturedFocusHuawei Honor 10 GT disponibil acum si in versiune Lily White

Huawei Honor 10 GT disponibil acum si in versiune Lily White

Huawei Honor 10 GT

Mi-a plăcut mult Huawei Honor 10 GT în momentul în care a fost prezentat oficial, pentru că era un terminal cu un raport preț/specificații destul de atractiv. Așa că m-am gândit să vă atrag atenția că a fost lansată o nouă versiune de culoare, Lily White, o culoare albă cu ceva reflexii interesante. Până acum Huawei Honor 10 GT era disponibil doar în versiunea Phantom Blue, care nu arăta rău, dar era unica opțiune.

Cu ocazia apariției variantei albe a terminalului, s-a făcut lumină și asupra prețului la care telefonul se vinde în prezent pe piața din China. Aproximativ 480 dolari costă Huawei Honor 10 GT, un preț decent, aș spune eu, pentru ceea ce are de oferit terminalul.

Mai exact, o combinație de chipset Kirin 970 (vârful de gamă de la Huawei), cu memorie RAM de 8 GB, capacitate internă de stocare de 128 GB, display cu notch, de 5,84 inchi și diagonală 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9) și sistem dual camera cu senzori de 16 și de 24 megapixeli. Specificațiile complete sunt cele ale lui Huawei Honor 10, cu menționea că GT-ul are 8 GB de RAM și stocare de 128 GB.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep